Fitness gépek

Fitness gépek

Egészségünk megőrzése az egyik legfontosabb dolog életünk folyamán, mivel nagyobb eséllyel élvezhetjük tovább az élet nyújtotta örömöket és boldog pillanatokat. Az egyik legalapvetőbb védelem a megfelelő testsúly elérése. 2017-ben Magyarországon minden harmadik ember túlsúlyos, ami rendkívül magas szám és több tanulmány is kimutatta, hogy a jelentős túlsúllyal rendelkezők nagyobb veszélyeknek vannak kitéve.

Mi van, ha valakinek megfelelő a testsúlya, mégis mozogni szeretne? Természetesen nem mindenkinek cél a súlyvesztés, van, aki csak formában szeretne maradni, erősödni, felkészülni, izmot építeni, vagy szálkásodni. Mindegyik cél eléréséhez szükségünk van valamilyen felszerelésre, és ezt meg tudja Önnek adni a Hayran Fitness.

Termékpalettánkat úgy válogattuk össze, hogy minden izomcsoportra tudjon gyakorlatokat végezni. Fitness gépeinkkel el tudja majd érni, amiért annyit áhítozott, kínálatunkban megtalál kondigépeket, evezőgépeket, szobakerékpárokat, vibrációs trénereket és még billiárd asztalokat, illetve pingpong asztalokat is.

Ne halogassa a mozgást, kezdje el még ma és alakítsa úgy a testét, ahogy mindig is elképzelte!

Webáruházunkban az alábbi fitness gépekből válogathat:

Minden edzőteremben megtalálhatók elliptikus trénerek, mely kiválóan alkalmas bemelegítésre, levezetésre és kardió edzésre. Webáruházunkban többféle márka és árkategória közül is válogathat, így biztosan ki tudja majd választani az igényeit legjobban kielégítő elliptikus trénert.

Ha Ön inkább a hátát és lábait edzené szívesen, akkor kiváló választás lehet az evezőgép. Talál légellenállásos, víz ellenállásos és elektromos gépeket is!

A futás az egyik legrégebbi módszer, ha fogyásról, vagy állóképesség javításról van szó. Sokan szeretik a szabadban végezni, de ha az idő úgy akarja, akkor nem a legajánlottabb a szabad ég alatt. Ezért forgalmazunk futógépeket is, hogy ne kelljen lemondania a futás öröméről, de az időjárás ne befolyásolhassa a mozgást.

A kerékpározással is hasonló a helyzet, mint a futással. A szabadban történő tekerés valószínűleg nagyobb élvezet, mivel sokkal több inger éri az embert, de bent a szobában sokkal biztonságosabb és kevesebb tényező befolyásolja. A szobakerékpárok tökéletesen alkalmasak a szabadban történő tekerés kiváltására.

Ha unja már a kímélőbb edzésre kitalált szobakerékpárt, akkor örömmel tudatjuk Önnel, hogy spinnig kerékpárok is elérhetőek webáruházunkban. Ezek a termékek kiválóan alkalmasak arra, hogy a legjobb formába kerülhessünk.

A vibrációs trénerek sok ember álmát beteljesíthetik, mivel rendkívül látványos eredményeket érhetünk el velük, különösebben kemény erőbefektetés nélkül. Olvasson utána azonban a dolgoknak, mert rengetegen rosszul használják a gépeket és ezzel több kárt tesznek magukban, mint jót.

Ha az izomépítés a célja, akkor tudjuk ajánlani Önnek az edzőgépeinket. Izomerősítéshez keresve sem találhat jobbat.

Ha kicsit ki szeretne kapcsolódni a sok edzés után és egy kis felfrissülésre vágyik, akkor billiárd és pingpong asztalaink jó szolgálatot fognak tenni Önnek.

Ha esetleg nem találta volna meg azt a fitness gépet, ami az igényeit a legjobban kielégíti, ne csüggedjen, írjon nekünk és mi megpróbáljuk beszerezni. Ha egy kinézett termék esetleg nem lenne raktáron, akkor kérhet értesítőt és amint beérkezik, már szólunk is Önnek, hogy mikor veheti át a csomagot.

Jó vásárlást kíván Önnek a Hayran Fitness csapata!