Reebok Jet300 Szobakerékpár

Reebok
Összehasonlít

169.990 Ft tart. ÁFA

Cikkszám: RBKJ300B Kategória: Címke:

Leírás

Reebok Jet300 szobakerékpár

A Jet300-as szobakerékpár egy igazán kiemelkedő példánya a Jet szobakerékpár szériájának. Vegyünk például azt, hogy ezen szenzációs gépen már úgy is edzhet, hogy nem kell hálózati áramra kapcsolnia. Bárhol, bármikor. A nyereg, a kormány, a pedál mind testre szabható, így nem csupán hatékonyan mozgathatja meg magát, de kényelmesen is teheti mindezt. A konzolon számos fontos adatot visszakövethet, mint például az idő, sebesség, elégetett kalória, stb. Továbbá a markolatba épített pulzusérzékelővel pontosan monitorozhatja az edzése intenzitását is.

Reebok Jet300 szobakerékpár főbb jellemzői:

– Hálózat nélkül vagy hálózatról üzemeltethető
– Elektromos ellenállás rendszer
– Markolati pulzusérzékelő
– 21 felhasználói program
– Programok: manuális/előre beállított/cél/watt/testzsír/felhasználói
– Konzol visszajelzés: idő/sebesség/kalóra/pulzus/fordulat/program
– 32 szintes ellenállási rendszer
– Állítható pedálok, lábfej rögzítővel
– Állítható nyereg
– Állítható kormány
– POLAR mellkasi jeladós övvel kompatibilis
– Maximális terhelés: 135 KG
– Méret: magasság – 145 cm, szélesség – 52 cm, mélység – 120 cm
– Súly: 34 kg
– Szállításhoz kerekek
– Könnyű összeszerelés
– A garancia 1 év. Hosszabbítható akár 3 évig!

TÖKÉLETES SZOBAKERÉKPÁR

A Hálózat nélküli működés remek lehetőséget teremt az edzésre, függetlenül attól, hol tartózkodik a gép. Ehhez nagyszerű adottságok is hozzájátszanak, hiszen 21 felhasználói program közül biztosan megtalálja azt, ami az Ön fizikumának megfelelő, valamint a 32 szinten állítható ellenállással folyamatosan növelheti a terhelést, és progresszív fejlődést érhet el az erőnlétében. A konzolon mindezekről pontos visszajelzést kaphat, amelyek segíteni fogják, az edzésben, akár egy edzőtárs.

PATTANJON A NYEREGBE

A gép teljes mértékben az Ön méreteire szabható, állítható a pedál, a kormánymarkolat, a nyereg. Ráadásul a pedálokon rögzítőpántok segítik, hogy ne csússzon le az edzés közben a lába. Fontos a baleset megelőzése. Az összeszerelés gyerekjáték, akár összeszerelt állapotban is szállíthatjuk Önnek, a szállításhoz kerekek segédkeznek, és az egész családnak remek mozgást biztosít egészen 135 KG súlyhatárig.

További információk

Tömeg 34 kg
Márka

Reebok