Azonnal elvihető

FITT Gym Multifunkciós Edzőpad

FITT Gym

125.000 Ft tart. ÁFA

Kategória: Címke:

Leírás

A FITT Gym multifunkciós edzőpad páratlan edzésélményt és praktikusságot biztosít minden otthon sportolni kívánó számára. Szinte az összes izmot meg lehet vele hatékonyan dolgozni, erőénlétet fejleszt, izmot épít, javítja a kardiovaszkuláris egészségünket, rugalmasságot, lobbanékonyságot eredményez. Mindezt egyetlen gép személyében.

A gép szenzációs formatervének köszönhetően hihetletlenül hatékonyan kombinálja a hasedzést, a testsúlyos edzést, valamint a pilátesz edzésformát. Nincs korlát a felhasználáshoz, bárki megtalálja rajta azokat az edzéstípusokat, kortól, testfelépítéstől függetlenül. A leírás segít hogy hozzáférhessen 20 testformáló gyakorlatsorhoz, amit a FITT Gymen végezhet. Használatának elsajátítása mindössze néhány percet vesz igénybe, ami teljes mértékben testreszabható.

FITT Gym multifunkciós edzőpad jellemzői

Súly 24,5 kg
20 féle mozgásforma
Maximális terhelhetőség 110 KG
Méret 165cmx41cmx80cm
Összecsukható tárolás
Edzett acél váz

A küldemény tartalma:

– 1x Leírás és használati útmutató – 1x FITT Gym Multifunkciós Edzőpad – számla (futár által szállítás esetén)

Garancia:

1 év teljes körű garancia, ami +2 évig kibővíthető extra díj ellenében. További részleteket itt talál.

Ingyenes üzembe helyezés

Az üzembehelyezés magába foglalja a termékek precíz ellenőrzését, szőnyeg felhasználó súlyához igazitása, futószőnyeg preciz beállítást az egyenes, akadásmentes futáshoz. Első szilikon olajozást, komplett átvizsgálása a kiegészitő elemeknek pulzus érzékelők tesztje, hangszórok tesztje, összes gomb kipróbálása, motor bejáratás, emelő motor tesztelése.

További információk

Tömeg 24.5 kg
Márka

FITT Gym

Címke

Azonnal elvihető